Vores Avls Typer

Puggle: Mops/Beagle

Ideen til krydsningen puggle stammer oprindeligt fra U.S.A. Her er den populære blandingfremavlet siden 1980'erne. Det er robust men fantastisk familiehund der med sit rolige og kærlige sind vil passe ind i de fleste familier. Kendetegnet er de fine rynker i panden og den robuste krop. De sidste år har vi også avlet Pug-Puggler. Her blander man Puggle mor med ren Mops far. Dette giver en mindre udgave men som stadig har de samme egenskaber. Dog er hundene vægtsmæssigt mindre.

Frengle: Fransk Bulldog/Beagle

Som pugglen stammer blandingen Frengle også oprindelig fra U.S.A. Her opdagede man at ved at sammesætte den Franske Bulldog med Beagle fik man en robust, kærlig og sund hund. Fri for mange af de racerelaterede problemer der ses i de 2 enkelte racer . Et fantastisk familiemedlem til den lidt mere aktive familie. Den er rolig og afslappet i hjemmet og aktiv uden for husets væge. Den elsker sin familie og især børn kan få stor glæde af den som legekammerat. Vi anbefaler dog ikke denne blanding til ren sofa hund da den har brug for aktivering.

Fransk bulldog/mops og D/S Gårdhund.

Denne blanding er en af vores egne. Her får I den skønne personlighed fra både Fransk Bulldog og Mops. Ved at blande med D/S gårdhund får man en hund med længere ben og krop. Snuden er også betydelig længere end hos de 2 andre racer og dette fjerner åndedræts problemerne som ellers ofte ses hos de 2 andre racer. En legesyg og familie glad hund. De er fantastiske sammen med andre hunde. Har nem ved at omstille sig til nye forhold. Elsker sofa liv såvel som en tur i skoven.

Mops og D/S Gårdhund.

Her får I den skønne personlighed fra Mopsen. Ved at blande D/S Gårdhund, får man en hund med længere ben og krop. Snuden er også betydelig længere end ren Mops og dette fjerner åndedræts problemerne som ellers ofte ses hos racen .En legesyg og familie glad hund. De er fantastiske med andre hunde. Har nem ved at omstille sig til nye forhold. Elsker sofa liv såvel som en tur i skoven.

Labradoodle: Labrador / Puddel

Stor, Flot og altid glad familie hund. Både Labrador og Puddel er kloge og fantastiske familie hunde. Med deres lyst til at lære nye ting er der stort set ikke begrænsninger for hvad disse kan bruges til. De har nemt ved tilpasning og glade for både børn og samværd med andre hunde.
Tidligere hvalpe købere har haft stor succes med både jagt og agility. Dog bruger de fleste dem som almindelige familie hunde.

Fransk Bulldog og D/S Gårdhund.

utrolig sund og altid glad familie hund. Sind og fyldte fra den Franske Bulldog sammen med energien og den store menneske kærlighed fra D/S Gårdhund giver en super allround familie hund. Meget trænings villig. Elsker både udeliv såvel som sofa hygge. Passer til stort set alle familier og en utrolig nem hund der hurtigt tilpasser sig nye omgivelser. Fantastisk med både børn og andre hunde.

Shiba og Pug-Puggle.

Skøn blandings hund med et godt helbred.

Shibaen er en meget gammel race som har nogle helt fantastiske gener. Den ældste Shiba er blevet 25 år. 

Blandet med Pug-Pugglen får man en mere robust og  social hund.

Pelsen er tæt og nem at holde.